Tahko Golfin huippumoderni TrackMan 4 -golfsimulaattori sijaitsee 1.6.2023 alkaen Hotel Tahko Span aulassa ja on käytettävissä Span aukioloaikoina. Varaa aika Tahko Span vastaanotosta!

​​​​​​​Mikä on TrackMan?

Trackman on moderniin tutkateknologiaan perustuva lyöntianalysaattori, joka tarjoaa niin realistisen simulaattorikokemuksen kuin sisätiloissa on mahdollista. Peliolosuhteita ja kentän virityksiä voi vaihdella oman mielen mukaan. Valittavana on mm. 70 täysmittaista ja kymmenen par 3 -kenttää eri puolilta maailmaa. Mukana ovat esimerkiksi Pinehurst ja East Lake Yhdysvalloista sekä Wentworth ja Valderrama Euroopasta.

Tavoitteelliselle harjoittelijalle Trackman kertoo kaikki tarvittavat tiedot lyönnistä. Siksi se on suosittu pelaavien ammattilaisten ja huippuvalmentajien keskuudessa.

TrackMan -lyöntitutkaa käyttävät tuotetestaukseen kaikki suuret maila- ja pallovalmistajat. Myös PGA- ja European Tourin televisiolähetyksissä nähtävät pallojen lentokaaret ja data on peräisin TrackMan -tutkista.

Myös viihdekäyttöön TrackMan soveltuu mainiosti; siinä voi järjestää pikkukisoja kavereiden kesken eri pelimuodoilla, pelata joukkuepelejä ja mm. pisin drive ja lähemmäksi lippua -kisoja.

Lisätietoja ja TrackMan 4 -esittelyn löydät os. trackmangolf.com

Lisää TrackMan 4 -esittelyvideoita löydät mm. YouTubesta.

VARAA AIKA SIMULAATTORIIN VASTAANOTOSTAMME P. 0600-550 148 (0,8€/MIN/+MPM/PVM)

HINNASTO 2023
Joka päivä (huom! olemme avoinna sunnuntaisin klo 16.00 saakka)Hinta ei-osakkailleTahko Golf osakas/pelioikeus
Klo 9 – 1525€20 €
Klo 15 – 2135€30 €
Sarjakortti
Klo 9 – 15 (ma-pe)200€175 €
Klo 9 – 21 (joka päivä)250€200 €

​​​​​​​