Huhtikuun tarjous: -20% RED -huoneistot!

Keväthanget kutsuvat huokeimmilla hinnoilla Tahkolle huhtikuussa!

Oli kyseessä sitten sporttiloma, perheenloma tai etätyöskentely talvisissa maisemissa – meillä majoitut nyt huhtikuussa -20% hinnoilla RED -huoneistoissa ⭐️

4 hyvää syytä tulla Tahkolle huhtikuussa:

Talviaktiviteetit: Huhtikuussa sää voi olla jo mukavan lämmin, mutta silti riittävän viileä nauttimaan ulkoilusta. Huhtikuussa rinteet ovat auki n. puoliväliin saakka, hiihtoladut kunnossa ja ruuhkat poissa, mikä tekee huhtikuusta täydellisen ajankohdan tulla Tahkolle. Urheilumahdollisuuksia löytyy myös sisätiloista, muun muuassa uintia, keilausta ja kuntosalia 😉

Tapahtumien huhtikuu: Tahkolla huhtikuu on täynnä tapahtumia vaihdellen aina artisteista Ski Pitch Liftiin ja Extremeruniin. Artisteina on mm. Erika Vikman, BESS, Spekti ja Eini. Uutuutena on myös keittiömestareiden vierailuja Panorama Landscape Hotellissa. Tutustu lisää tapahtumiin täältä! 

Koko perheelle tekemistä: Tahko Span huoneistojen läheisyydessä on koko perheelle tekemistä aina sisäleikkipuistosta ulkoleikkipuistoon ja hohtominigolfista golfsimulaattoriin. Lapsille on myös mieluista ruokaa tarjolla Ravintola Riemusta Tahko Spasta. Koko perheen viihtyminen on taattu!

Sijainti: Tahkolle on helppo tulla mistä tahansa päin Suomea sen keskeisen sijainnin ansiosta. Meidän huoneistot sijaitsevat myös Tahkon ytimessä, josta on helppo saavuttaa kaikki palvelut ja aktiviteetit!

⭐️Jos varaat majoituksen suoraan meiltä, saat seuraavat edut:

• Aina edullisin hinta
• Kylpyläliput jokaiselle majoittujalle (1kpl per henkilö) sekä kuntosalin pääsyoikeus koko loman ajaksi
• Toiveet liittyen mm. aikaiseen tuloon tai myöhäiseen lähtöön huomioimaan ensisijaisesti

Jokaisessa RED -huoneistossa on täysin varustellut keittiöt sekä omat saunat. Laskettelupäivän jälkeen auringosta voi nauttia parvekkeen hellässä huomassa.


RED -huoneistot

Vuori -huoneisto – huoneistosta on Tahkon parhaimpia maisemia suoraan rinteille! 
Kapasiteetti: 4 henkilöä + 2 lisävuodepaikkaa 
Tutustu Vuoreen lisää täältä

Golf -huoneisto – meidän edullisin majoitus isommallekkin porukalle!
Kapasiteetti: 3 henkilöä + 2 lisävuodepaikkaa
Tutustu Golfiin lisää täältä