Kaksi uutta Padel-kenttää Tahko Spa Hotelliin

Tahko Spa Hotel kehittää jatkossakin aktiivisten ihmisten matkailupalveluita tulevan kesän kesä- heinäkuun vaihteessa valmistuvilla kahdella uudella Padel-kentällä.

”Padel-kentille on ollut viime vuosina kysyntää, joten vastasimme toiveisiin rakentamalla viime kesänä ensimmäisen Padel-kentän ja koska harrastajien määrä kasvaa vauhdilla ja tarvetta lisäkentille selvästi vieläkin on, näin ollen päätimme satsata lajiin lisää rakennuttamalla kaksi uutta kenttää”
kertoo Tahko Spa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Vienola.

”Yhdistettynä Tahko Spa Hotellin muihin harrastusmahdollisuuksiin sekä majoitus- ja ravintolapalveluihin Padel-kentät ovat hyvä lisä jo entuudestaan monipuoliseen aktiviteettitarjontaamme ” Vienola jatkaa.

Tahko Span Padel-kenttien varaaminen on tehty helpoksi nettiaplikaatio Playtomicin kautta tai Tahko Spa Hotellin vastaanotosta. Nettivarauksia voi tehdä myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella.

Tahko Span Padel-kentillä ja tenniskentällä järjestetään kesällä myös ammattiopettajan opastuksella kursseja, joiden kysyntä on myös ollut kasvusuunnassa.

Lisätiedot Padel-kentistä:

Heikki Vienola
Hallituksen puheenjohtaja                                  
heikki.vienola@tahkospa.fi
puh. 050 65110                                                     

www.tahkospa.fi