SuperCorner Tahko on liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, joka tarjoaa tekemistä koko perheelle. SuperCornerissa voit seikkailla ja pelailla, testata taitojasi, oppia uutta ja pitää hauskaa monipuolisten lajien parissa. Kaikki aktiviteetit sisältyvät hintaan ja

Superior-rannekkeella voit liikkua puistossa vaikka koko päivän. SuperCorner Tahko tarjoaa myös ohjattua ohjelmaa ryhmille.

SuperCornerista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Freestyle Hallissa sinua odottavat huikeat MaxAir-trampoliinit, trapetsi ja Air Track -ilmavolttiradat. Game Arenalla voit haastaa itsesi ja kaverisi säbätutkassa, keilauksessa, puttauksessa ja monissa muissa peleissä. Adventure -alueella sekä isot että pienet viihtyvät kiipeillen korkeuksiin, liukumäissä liukuen tai mutkitellen polkuautoradalla.

SuperCorner Tahkon tiloissa järjestetään myös pakopelejä. Escape Park Tahko on urheiluhallin kokoinen pakopeli, jossa mitataan luovuutta, ongelmanratkaisutaitoja sekä ryhmän keskinäistä luottamusta.

Peli kestää 1,5-2 tuntia ja sopii henkilömäärälle 5-25.