Majoitus

Tahkon keskustassa sijaitsevat Tahko Spa Hotellin lomahuoneistot ovat viihtyisiä, hyvin varusteltuja ja laadukkaita. Huoneistoja on viittä eri kokoa. Tutustu huoneistovaihtoehtoihin ja varaa oma suosikkisi verkosta tai myyntipalvelustamme.

Miksi varata suoraan meiltä? Saat ainutlaatuisia etuja kun teet varauksen suoraan meiltä.

  • Edullisin hinta aina
  • Kun varaat suoraan meiltä saat jokaiselle majoittujalle kylpylälipun sekä kuntosalin käyttöoikeuden (vain suorissa varauksissa)
  • Tahko Span kahvion aamiaisesta -10% alennus näyttämällä varausvahvistusta
  • Huomioimme erikoistoiveet ensisijaisesti, oli kyseessä sitten aikainen check-in tai myöhäinen check-out

Tahko Spa myyntipalvelu

RED APARTMENTS

Red Apartments huoneistot valmistuivat loppuvuodesta 2015. Sisustuksessa on suosittu vaaleita skandinaavisia sävyjä. Huoneistoja löytyy kahta eri kokoa: Golf Apartment 49,5 m2 ja Vuori Apartment 58 m2.

Huoneistoihin sisältyy yksi lämpöpistokepaikka ja jokaisella huoneistolla on lukittava huoneistokohtainen liikuntavälinevarasto.  

Tutustu Red Apartments huoneistoihin

Spa Suites

Tasokkaissa Tahko Spa Suites huoneistoissa sisustuksessa on suosittu tummaa puuta ja laadukkaita materiaaleja. Huoneistoja on kolmea eri kokoa: Junior Suite 58 m2, Standard Suite 92 m2 ja Superior Suite 117 m2.

Huoneistoihin sisältyy lämmin autohallipaikka talon alimmassa kerroksessa ja jokaisella huoneistolla on lukittava huoneistokohtainen liikuntavälinevarasto.